Les empreses i els emprenedors de Burjassot rebran formació en línia des de l’àrea de comerç

28 octubre 2020|Burjassot

Cartel Curso Contratación octubre 2020

L’Ajuntament de Burjassot, en aquesta ocasió des de la regidoria de comerç, dirigida per Rosa Coca, i des del servei de Promoció Econòmica de CEMEF SLU, continua ajudant als seus veïns i veïnes al fet que adquirisquen competències digitals que els capaciten per a la integració de les noves tecnologies en els seus negocis.

Amb aquest objectiu, la citada regidoria, a través dels tècnics de CEMEF, l’empresa pública dependent de l’Ajuntament, posarà en marxa diferents accions formatives gratuïtes i on line, aquesta vegada enfocades per a empreses i emprenedors burjassoters als quals es vol ajudar perquè puguen promocionar els seus negocis a través de xarxes socials i la comunicació en xarxa.

La formació començarà el mes de novembre, amb el curs de “Contractació pública. Mesures per a fomentar la participació de les Pimes en els contractes de les entitats locals”. El curs constarà de tres jornades que es desenvoluparan els dies 5 i 19 de novembre i el 10 de desembre. En tots els casos, de 16.00 a 17.00 hores.

Per a inscriure’s en el curs, que s’impartirà a través de la plataforma Zoom, s’haurà d’emplenar el FORMULARI creat a aquest efecte i, una vegada comprovat que s’ha realitzat de manera correcta, es remetran les instruccions als participants perquè realitzen la connexió els dies del desenvolupament del curs que està dirigit a empreses Pimes, autònoms, professionals del sector empresarial, gestories, assessories i aquelles persones que, no pertanyent a aquests àmbits comercials, també estiguen interessades a realitzar el curs.

Tota ajuda que puguem brindar als nostres comerços, empreses i emprenedors, i més en aquest moment de pandèmia, és poca. Aquests cursos volen, abans de res, que el nostre teixit comercial s’adapte a les noves necessitats socials”, en paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García. “Anem posar tots els nostres recursos a la disposició del nostre comerç i, la formació en competències digitals creiem que, donada la nova normalitat que ens està tocant viure, és fonamental per a tots ells”.

Organitzat des de l’Ajuntament de Burjassot, a través de *CEMEF SLU, el curs compta amb la col·laboració del *Ajuntament de Riba-roja de Túria.