Les entitats de Burjassot ja poden sol·licitar la seua participació en el Mercat Medieval 2018

15 maig 2018|Burjassot

criterios Mercado Medieval

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha publicat els criteris i requisits que hauran de complir i seguir les entitats del municipi, comerciants, artesans i associacions locals, per a poder participar en el Mercat Medieval 2018, que se celebrarà del 25 al 27 de maig.

Tant els artesans, comerciants i entitats locals que desenvoluparan una activitat comercial durant el Mercat Medieval, com aquells que no realitzaran tal activitat comercial, serà obligatori presentar la seua sol·licitud, amb la instància genèrica de l’IMCJB sol·licitant la seua participació, així com un dossier de fotografies del lloc i dels productes i continguts exposats, a més d’altra documentació que pot consultar-se en els criteris de participació, disponibles per a la seua consulta o descàrrega en la Seu Electrònica de l’IMCJB. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al divendres 18 de maig.

Les sol·licituds en el Mercat Medieval poden presentar-se de forma presencial,  per Registre d’Entrada de l’IMCJB (C/ Mariana Pineda, 93-95 de Burjassot), sol·licitant Cita Prèvia i en l’horari següent: de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 i dimarts i dijous de 17.00 a 19.30. Tant la sol·licitud com la resta de documentació requerida, pot presentar-se també, telemàticament, mitjançant la Seu Electrònica de l’IMCJB.