Les entitats socials de Burjassot ajuden a les famílies que més ho necessiten

20 desembre 2017|Burjassot

Entidades sociales Navidad

El treball d’atenció i ajuda que les entitats socials de Burjassot realitzen al llarg de l’any per a ajudar a les famílies i a les persones que més ho necessiten, es fa una mica més especial en aquestes dates nadalenques. En les mateixes, a més d’aliments o roba, també s’arrepleguen joguets per als més menuts de la casa amb l’objectiu que el Pare Noel i els Reis Mags també puguen deixar-los els seus detalls.

L’entitat social Kanguros arreplega tot tipus d’articles, inclosos productes per a bebès, hui dimecres i el dijous 21 de desembre, de 18:30 a 21 hores i també estan en la seua seu, en el carrer Rocafort, els dilluns de 19 a 21 hores. En el cas dels joguets, la campanya de recollida la realitzaran el 3 de gener, a partir de les 11 hores.

Per la seua banda, Entreculturas, que també arreplega tot tipus d’articles, estaran en la seua seu els divendres 22 i 29 de desembre de 16 a 20 hores per a arreplegar tot allò que puguen aportar els veïns del municipi. En el cas de Nuevas Ilusiones, entitat que també arreplega tot tipus d’articles, estan en la seua seu, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Des de Cáritas de l’Església del Sagrat Cor es pot lliurar aliments, qualsevol dia en horari de missa, de 19:30 a 20 hores i, en el cas de la roba, es pot lliurar en el local confrontant a l’Església, els dimarts i dijous de 10 a 13 hores.

En el cas de Cáritas de la Parròquia de San José Obrero, s’arrepleguen aliments de dilluns a divendres de 10 a 12 hores.

En l’Església de San José Obrero, Cáritas arreplega alimements, roba, joguets o qualsevol altra donació, de dilluns a dijous de 18 a 20 hores en la seua tenda, enfront de l’Església o bé en la pròpia parròquia els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores.

Per la seua banda, mentre Cáritas de la Parròquia de la Santíssima Trinitat arreplega aliments de dilluns a divendres de 18 a 19 hores, Cáritas de la Parròquia de San Miguel també ho fa els dimarts de 18 a 20 hores i els dimecres de 18 a 19 hores.

Finalment, Cárites de la Parròquia de la Nativitat arreplega joguets de dilluns a divendres de 19:30 a 20 hores en la pròpia Església i, el 5 de gener, farà una recollida especial per als Reis Mags, també en la parròquia. La recollida d’aliments i roba és en el seu local els dimarts de 19 a 20 hores.