Les Escoles Infantils Municipals de Burjassot celebren el Dia de l’Educació Ambiental

26 gener 2022|Burjassot

Hui 26 de gener, es commemora el Dia Mundial de l’Educació Ambiental i a l’Escola Infantil Municipal de Burjassot, LLumenetes II, han dedicat part del seu temps a les aules per a treballar amb els petits usuaris i usuàries la importància de cuidar el planeta, cadascú des de la seua edat, lloc o possibilitats.

Així, durant el mes de gener i per a celebrar aquesta jornada, els xiquets i xiquetes de Llumenetes juntament amb les seues professores han centrat el seu repte mensual, #RetoDivulgamos, en la conscienciació i defensa del medi ambient i de la diversitat des d’edats primerenques. Per a treballar en això, a les aules s’ha treballat en la confecció d’uns cartells i murals que incideixen en la importància del reciclatge i en la cura de la naturalesa. Aquests cartells, una vegada acabats, han arribat fins a l’Ajuntament de Burjassot on la regidora d’Educació, Manuela Carrero, els ha rebuts, col·locant-se en la planta baixa del Consistori perquè puguen ser vistos per la ciutadania i pel personal municipal.

El personal docent de les Escoles Infantils Municipals incideix en què “la biodiversitat és molt important per a la vida i cuidar-la està en mans de tots i totes. Per això, ensenyar als xiquets i xiquetes què és la biodiversitat i com protegir-la resulta indispensable per a la seua conservació. Si volem uns futurs ciutadans compromesos amb l’entorn que habiten, és fonamental començar ara, educant als més menuts en la cura del medi ambient, ensenyant-los la importància del reciclatge, la cura de la naturalesa, l’amor per tots els éssers vius i la preservació dels recursos naturals. Si aquests valors es comencen a treballar des d’una primerenca edat, els incorporaran amb més facilitat en les seues accions diàries creant així, a poc a poc, generacions conscients, sostenibles i respectuoses amb el mitjà que els envolta i que els permet viure”.