Les esperades continuacions de ‘Avatar’ i ‘El gato con botas’, estel·lars estrenes al cinema Tívoli, per Nadal

19 desembre 2022|Burjassot

Des de 23/12/2022 fins a 08/01/2023

És Nadal, potser la millor època per a les grans estrenes cinematogràfiques o, almenys, per a les esperades pel·lícules que són capaces de reunir famílies senceres al pati de butaques. I el cinema Tívoli de Burjassot ha cuinat un menú ‘de cine’, digne d’aquestes dates tirant la casa, o la pantalla…per la finestra. Així, des del 23 de desembre fins al cap de setmana de Reis, esperadíssimes estrenes com la segona part d’Avatar o El gato con botas, i altres títols que es perfilen també com molt taquillers, com El peor vecino del mundo o A todo tren 2, desfilaran per la sala fosca del cinema local.

El màgic món de Pandora arribarà a la pantalla fosca del Tívoli, del 23 al 29 de desembre, amb Avatar 2: el sentido del agua que es projectarà en un total de huit sessions (divendres 23 i diumenge 25, a les 18 h i a les 22 h; dimarts 27, a les 19 h; dimecres 28, a les 18 h i a les 22 h i diumenge 29, a les 19 h).

James Cameron torna a empunyar la batuta per a dirigir la seqüela d’Avatar, més de deu anys després de l’estrena de la història i Sam Worthington tornarà a submergir-se en la pell blava de Jake Sully. No recomanada per a menors de 12 anys i amb una duració de 190 minuts, en Avatar: El sentido del agua, ens traslladem deu anys després de la primera batalla de Pandora entre els Na’vi i els humans, amb Jake Sully (Sam Worthington) que viu tranquil·lament amb la seua família i la seua tribu. Ell i Ney’tiri han format una família i fan tot el possible per romandre junts i units, a causa dels problemes matrimonials i als rols que cadascun deu que exercir dins de la tribu. No obstant això, hauran d’abandonar la seua llar i explorar diferents i inhòspites regions de Pandora, endinsant-se en la mar i fent pactes amb uns altres Na’vi d’aquestes regions. Quan una antiga amenaça ressorgeix, Jake ha de tornar a lliurar una difícil guerra contra els humans. Malgrat l’adversitat, Jake acaba fent nous aliats, alguns dels quals ja viuen entre els Na’vi i altres amb nous avatars. Amb una nova guerra en marxa, Jake i Ney’tiri hauran de fer tot el possible per a romandre junts i cuidar de la seua família i de la seua tribu.

En la transició del 2022 al 2023, del divendres 30 desembre al dimecres 4 de gener, torna al Tívoli amb noves aventures un dels grans personatges dels contes clàssics i estimadíssim secundari en Shrek. Ara, amb l’Any Nou, arriba la seua esperada seqüela: El gato con botas 2. El último deseo, amb projeccions el divendres 30 de desembre i el diumenge 1 de gener, a les 16.30 h i a les 19.30 h i el dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4, a les 18.30 h.

La segona part, signada de nou per Dreamworks, porta de tornada a Antonio Banderas per a posar veu a un Gato con botas en el moment en s’adona que ha malgastat huit de les seues nou vides, de manera que se li ocorre un pla increïble per a solucionar aquest drama felí. Així, veurem al famós gat embarcar-se en aquest nou viatge a la Selva Negra per a trobar la llegendària Estrella dels Desitjos i recuperar així tot el que ha perdut.

Amb els Reis Mags de retorn ja al Llunyà Orient, el cap de setmana del 6 al 8 de gener, el cinema Tívoli proposa dues comèdies de tall familiar com a colofó a les festes cinematogràfiques nadalenques. D’una banda, aterra en el Tívoli el magnífic Tom Hanks per a posar-se en la pell de El peor vecino del mundo, pel·lícula que es projectarà el divendres 6 i el dissabte 7 de gener, a les 22.30 h i també el diumenge 8 de gener, a les 19.30 h. La comèdia presenta a Otto Anderson (Tom Hanks), un vidu rondinaire i molt obstinat. Quan una alegre jove família es muda a la casa del costat, Otto troba la forma de la seua sabata en l’espavilada, i molt embarassada, Marisol, la qual cosa comporta a una molt improbable amistat que posarà el seu món potes enlaire.

Finalment, aqueix mateix cap de setmana de Reis, el cinema Tívoli posarà punt i final a la cartellera nadalenca amb la reposició de A todo tren 2: Sí, les ha vuelto a pasar, que es projectarà el divendres 6 i el dissabte 7, a les 19.30 h i el diumenge 8 de gener, a les 16.30 h. En aquesta segona part de A todo tren, de nou protagonitzada per Santiago Segura i Paz Vega serà Clara, la mare del clan, amb una amiga, qui s’encarregarà de portar als xiquets de campament.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot és de 4€ i les mateixes poden adquirir-se, bé telemàticament, bé en la pròpia taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció.