Les famílies de Burjassot visiten l’horta amb l’Associació Sembra en Saó

18 febrer 2022|Burjassot

Des de 05/03/2022 fins a 05/03/2022

Cartell Visita Camp Sembra en Saó 5-03-2022

Dissabte que ve 5 de març, mantenint totes les mesures sanitàries establides, les famílies de Burjassot podran participar en una interessant visita a l’horta, acompanyades de l’Associació Sembra en Saó.

Aquesta entitat, responsable dels tallers del horts escolars ecològics i jardineria sostenible que tenen lloc en els centres educatius de Burjassot, gràcies al treball de la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, ha programat aquesta activitat en la qual, acompanyats per monitors, els participants realitzaran diferents activitats pràctiques i lúdiques en l’horta, adaptades a les seues edats.

Així, per a poder participar en aquesta activitat sociocomunitaria que arriba a Burjassot sota el títol ‘Un matí a l’Horta’, és imprescindible inscriure’s en la pàgina web de Sembra en Saó.

Durant el recorregut guiat per l’horta, es mostraran diferents sistemes de cultiu i les seues corresponents tècniques de reg, així com diferents tècniques de cultiu en agricultura ecològica. Es desenvoluparà també un taller pràctic i s’identificaran els cultius i característiques del paisatge de l’horta.

L’activitat tindrà una duració aproximada de 3 hores. Una vegada realitzada la inscripció, des de Sembra en saó es donarà tota la informació sobre els horaris de la visita i el punt de partida del passeig per l’horta.