Les matrícules de l’Aula d’Estiu del Centre de Formació Les Sitges s’obrin el 22 de maig

18 maig 2017|Burjassot

AULA DE VERANO INSCRIPCIONES ABIERTAS_Page_2 val

L’Ajuntament de Burjassot, de la mà de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, obrirà dilluns que ve 22 de maig les matricules per a l’Aula d’Estiu, en la modalitat d’idiomes. Concretament es tracta de cursos de preparació per als exàmens oficials d’anglès.

L’Aula d’Estiu enguany ofereix dos cursos: el de preparació per a l’examen oficial del First Certificate (FCE), que es desenvoluparà del 28 de juny al 24 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 11:30 hores i el curs de preparació per a l’examen Preliminary English Test (PET), a desenvolupar en les mateixes dates, els dilluns, dimecres i divendres de 12 a 13:30 hores. En tots dos casos, el preu és de 47,70 euros, hi ha 15 places i 18 hores lectives.

Les persones interessades a apuntar-se, que tinguen el nivell necessari per a la realització dels cursos, poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través de la mateixa seu electrònica. Es realitzarà una prova de nivell per a certificar el nivell dels alumnes.