Les “Mirades personals”, de Mª Fernanda Delgado, arriben a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura

25 gener 2024|Burjassot

Des de 05/02/2024 fins a 16/02/2024

24-01-05_expo_fernanda-03

La pintura torna a ser la protagonista a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura amb la nova mostra que es podrà visitar a partir del dilluns 5 de febrer. Les obres de Mª Fernanda Delgado Arándiga arriben amb l’exposició que porta per nom “Miradas personales”.

En la mostra, Mª Fernanda, a través del dibuix, l’oli i l’aquarel·la, mostra com ella mateixa veu la naturalesa, els paisatges o parts dels pobles que ha visitat. Obres en les quals el visitant veurà com “cada individu té una mirada personal, i cada mirada personal és única. Esta exposició per mitjà de dibuixos amb llapis i tinta xinesa, olis i aquarel·les, és un recorregut a través de la meua mirada personal per la naturalesa, paisatges i pobles contemplats en diverses excursions i viatges realitzats”, ha assenyalat l’artista. En l’exposició, també es podran contemplar natures mortes i obres de temàtica lliure.

L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 08.15 a 20.45 hores, fins al 16 de febrer.