Les pel·lícules ‘Rabbit Academy’ i ‘Un cel de plom’ concentren la cartellera del cinema Tívoli, el diumenge 14 de maig

8 maig 2023|Burjassot

Des de 14/05/2023 fins a 14/05/2023

La programació del cinema Tívoli per al pròxim cap de setmana es concentra en la vesprada del diumenge 14 de maig ja que, tant el divendres 12 com el dissabte 13, en el Centre Cultural Tívoli s’estaran ultimant els preparatius per al concert que l’Agrupació Musical Los Silos oferirà en el matí del diumenge.

Així, les persones que acudisquen al cinema Tívoli el diumenge a la vesprada tindran a la seua disposició dues pel·lícules: Rabbit Academy: el gran robo de los huevos de Pascua, un film d’animació per a tots els públics i Un cel de plom, pel·lícula de Miquel Romans que porta al cinema la història de la catalana que va sobreviure als camps de concentració nazis de Ravensbrück i Flossenbürg.

La segona part de la saga de Rabbit Academy es projectarà el diumenge 14 de maig, a les 16.30 h. En aquesta nova i simpàtica aventura, seqüela de Rabbit School, que dirigeix el prestigiós cineasta alemany d’animació Ute Von Münchow-Pohl, en l’Acadèmia dels Ous de Pasqua es preparen per a una nova temporada. El gran Ou Daurat ha designat als alumnes que seran nomenats Mestres Conills, els encarregats de distribuir els ous de Pasqua a tots els xiquets. Però enguany una família de raboses té planejat robar tots els ous en la cova on es guarden, en la Muntanya Pollastre. Per a evitar-ho, els conills hauran de conjuminar forces. Entre ells està Max, un conill poc disciplinat que passa el temps a la ciutat i que encara no coneix quina és la seua destresa especial, una habilitat que tenen tots els Conills de Pasqua.

Com a contrapunt a la diversió animada de Rabbit Academy, el diumenge, en la sessió de les 19.30 h, arriba a la pantalla fosca del cinema local Un cel de plom (Cenizas en el cielo). Es tracta de la primera incursió de la ficció de Miquel Romans que narra la història de lluita i supervivència de Neus Català, militant antifeixista que va passar pel camp d’extermini nazi de Ravensbrück. L’actriu Nausicaa Bonnín (Tres dies amb la família, La llum de Elna) es posa en la pell de la històrica dona en una adaptació lliure del llibre homònim de Carme Martí (Editorial Amsterdam, 2012), en concret en un dels seus episodis, en el qual es narra el retorn a casa d’aquesta activista. La pel·lícula es projectarà en VOSE (Versió Original Subtitulada en Español).

Les entrades per a gaudir del cinema d’estrena en el Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir telemàticament en aquest ENLLAÇ, i també presencialment en la taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de cada sessió. El cap de setmana del 19 al 21 de maig arribarà a la pantalla del cinema Tívoli la pel·lícula Fast X.