Les pel·lícules ‘Todo sobre mi padre’ i ‘Mavka: Guardiana del Bosque’ tanquen la temporada al cinema Tívoli

5 juny 2023|Burjassot

Des de 09/06/2023 fins a 11/06/2023

El cinema Tívoli de Burjassot encara la recta final de la seua temporada ja que, com cada any, durant l’estiu traslladarà la seua cartellera a la pantalla gran de l’Auditori de la Casa de Cultura, a la Terrassa d’Estiu, la qual obrirà les seues portes al cinema i al públic el pròxim 1 de juliol. Però mentre arriba aqueix dia, el Tívoli ha programat un últim cap de setmana de cinema a cobert amb dues noves estrenes que es projectaran del 9 a l’11 de juny: la comèdia Todo sobre mi padre i Mavka: Guardiana del Bosque.

Mavka: Guardiana del Bosque és una pel·lícula ucraïnesa d’animació que tindrà les seues projeccions el divendres 9 i el dissabte 10, a les 19.30 h i també el diumenge 11 de juny, a les 16.30 h. Mavka és la proposta de cinema familiar que fa el Tívoli per al pròxim cap de setmana. La història presenta a Mavka, una ànima del bosc que s’enfronta a l’elecció impossible entre l’amor i el seu deure com a guardiana, quan s’enamora d’un humà. Més enllà de les altes Muntanyes Negres s’estén un regne poblat per criatures fantàstiques i Mavka té com a missió principal protegir el bosc de qualsevol agressió o intrusió, fins i tot per part dels humans. L’aventura comença quan Mavka coneix a Lucas, un jove amant de la música perdut a les muntanyes i cau perdudament enamorada. En contra de totes les regles, Mavka i Lucas emprenen una història d’amor sense tindre en compte les conseqüències que recauran sobre el regne.

La nota d’humor en la proposta cinematogràfica del cap de setmana arriba de la mà de la comèdia Todo sobre mi padre, que es projectarà al cinema Tívoli el divendres 9 i el dissabte 10, a les 22.30 h i, en una tercera sessió, el diumenge 10, a les 19.30 h. Robert De Niro i Sebastian Maniscalco protagonitzen aquest film dirigit per Laura Terruso en el qual Sebastian li comunica al seu pare, Salvo, un immigrant italià pastat a l’antiga, que té intenció de demanar-li matrimoni a Ellie, la seua núvia estatunidenca. Però abans de donar el seu vistiplau, Excepte insisteix a passar un cap de setmana amb els pares d’ella. El xoc cultural entre totes dues famílies serà inevitable i senzillament demolidor.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i de poden adquirir de manera anticipada i telemàtica en la pàgina web del Tívoli. La cartellera es traslladarà a la Terrassa d’Estiu (Auditori de la Casa de Cultura) l’1 de juliol, amb la mateixa tarifa però les projeccions passaran a tindre un horari únic i nocturn, a les 22.30 h.