La novel·la “Vacaciones de ensueño” de la burjassotera Tania Jorques arriben a la Casa de Cultura

30 maig 2022|Burjassot

Des de 03/06/2022 fins a 03/06/2022

Vacaciones de ensueño- Tania Jorques

Escriure un llibre no és tasca fàcil però, quan sents parlar a Tania Jorques, sembla que sí que ho siga. La passió que transmet i el somriure que li il·lumina la cara quan parla de la seua primera creació literària, “Vacaciones de ensueño”, et porta a voler devorar el llibre i conéixer als seus dos protagonistes, María i Raúl.

L’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot han acollit de grat la petició de Tania de presentar el seu llibre a Burjassot i, sense dubtar-ho, han programat aquesta presentació per a divendres que ve 3 de juny a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura a partir de les 19.00 hores. Una oportunitat única de conéixer, de mans de la seua autora, xicotetes pinzellades d’aquesta gran novel·la amb una història d’amor que, com ella mateixa assenyala, “a tots ens agradaria viure”.

Per a Tania, escriure aquesta novel·la va sorgir “arran d’un somni, un somni que cada dia anava cobrant més forma, cada nit anava afegint una mica més de la història i un dia durant el confinament, vaig decidir començar a escriure, a poc a poc anaven augmentant les pàgines, cosa que no podia creure, però va arribar el moment en el qual no podia parar d’escriure i vaig decidir continuar amb el que vaig pensar que es quedaria en una anècdota, fins que vaig aconseguir acabar d’escriure’l”, tal com ella mateixa assenyala.

Per als quals pensen que en la ment de Tania estava escriure un llibre, res més lluny de la realitat, “mai vaig imaginar escriure un llibre però quan vaig veure que podia aconseguir-ho, em motivava pensar que qualsevol dia podria estar la publicació, amb el meu nom, en l’aparador de qualsevol llibreria

Tania presenta als lectors de Vacaciones de sueño, una novel·la romàntica, “la història d’amor de María i Raúl, una història que d’una forma o una altra a tots ens agradaria viure. Vaig decidir que realitzaren un viatge inoblidable visitant ciutats que em transmeten la paraula amor. En aquesta història a part d’amor també sorgeixen els típics problemes de parella que es viuen diàriament”.

Quasi dos anys de treball han tingut una gran recompensa, l’edició d’aquesta genial novel·la.