Les VII Jornades Animalistes arriben a la Plaça de l’Ajuntament el diumenge 22 d’octubre

13 octubre 2017|Burjassot

Des de 22/10/2017 fins a 22/10/2017

Jornadas Animalistas SPAB
VII Jornada Animalista SPAB

Des de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, conviden a tot el municipi a participar i gaudir de les VII Jornades Animalistes del municipi. Una activitat oberta a tota la ciutadania que tindrà com a punt de trobada la Plaça de l’Ajuntament el diumenge 22 d’octubre.

Aqueix dia, a partir de les 10 del matí, es comptarà amb la presència d’un gran nombre de protectores d’animals, amb l‘animació de la batucada de Green Gos i amb activitats pensades per a totes les edats: taules informatives, venda solidària, pinta cares, rastell, tómbola, inflables…

Després de l’obertura, a les 11 del matí, tindrà lloc la marxa pels animals sense llar i, a les 12 hores, l’exhibició de la Unitat Canina dels Bombers de València, que donarà pas, mitja hora més tard, a la desfilada d’animals sense llar.

Ja en horari de vesprada, a les 17 hores, es comptarà amb la visita de la Patrulla Canina, per a alegria dels més xicotets de la casa. A les 17:30 hores serà la desfilada d’animals adoptats i a les 18 hores serà el moment de les colònies felines. El VII Concurs Caní arribarà a les 19 hores amb grans premis que es lliuraran a les 20 hores per a donar pas, a les 21 hores, a la clausura de la jornada.

La SPAB convida a tot el municipi a passar per la Plaça de l’Ajuntament, ja que els veïns que s’apropen per allí, passaran un matí divertit en companyia dels peluts i a més coneixeran la gran labor que realitzen en defensa, cura i atenció dels animals de companyia.