Las Zarandajas de Fermín Alegre arriben a la Casa de Cultura en forma de poemes i aforismes

11 agost 2017|Burjassot

Des de 22/09/2017 fins a 22/09/2017

zarandajas

Paraula d’origen àrab, la zaranda és redona com el món. I, quan sacses la zaranda passen a través d’ella les coses que tenen valor, mentre que les que no en tenen, queden damunt d’ella i açò, són las zarandajas…que arriben de la mà de Fermín Alegre, en forma de poesies i aforismes, a la Casa de Cultura de Burjassot. Ho fan dins de la programació d’activitats d’animació lectora, aquesta vegada destinada al públic adult, de les Biblioteques Municipals de Burjassot.

Las Zarandajas de Fermín Alegre arribaran el divendres 22 de setembre a les 19 hores a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura en un recital de poesia i aforismes, poesies escèniques, que comptarà també amb música intercalada entre les creacions recitades. Un recital íntim en el qual la paraula és la protagonista d’un recital carregat de sentiment.

L’edició de Zarandajas, tal com el propi Fermín ha assenyalat, “ha sigut a càrrec de l’Equip Crònic”, equip “que el seu 50% sóc jo, artífex dels 160 poemes i aforisme, i l’altre 50% és Paqui Arnau, la tasca de la qual ha consistit a il·lustrar cadascun d’ells amb poemes visuals”.

Tota la informació sobre l’obra de Fermín Alegre pot seguir-se en el blog https://ferminalegre.wordpress.com/.