L’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot sorteja els 55 regals de la seua Piràmide de Comerç

2 gener 2015|Burjassot

El despatx d’Alcaldia ha sigut el lloc escollit per l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot per al sorteig dels 55 regals que la Piràmide de Comerç guardava en el seu interior i que han recaigut en totes les persones que han realitzat les seues compres en el comerç local associat i que van dipositar els seus bitllets en l’urna situada en el Consistori.

El sorteig ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Emili Altur, i del regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero que, al costat de diferents membres de l’Associació, han extret les 55 paperetes que han resultat guanyadores d’un dels regals donats pels comerços de Burjassot.

Després del sorteig dels regals de la Piràmide també s’han sortejat els tres regals, uns auriculars i dues cistelles, destinats a les persones que han participat en la campanya de Nadal fent-se un selfie amb la piràmide com a fons.

Tots dos llistats de guanyadors poden consultar-se en el blog de l’Associació de Comerç, http://comerciodeburjassot.blogspot.com.es/ i en el Facebook de l’entitat, Comerç Burjassot.