L’Associació de Futbol Mesa Burjassot organitza el seu I Torneig Ciutat de Burjassot

8 juny 2016|Burjassot

L’Associació de Futbol Mesa Burjassot (FMB) ja ho té tot preparat per a celebrar aquest dissabte, 11 de juny, el seu I Torneig de Futbol Mesa Ciutat de Burjassot. Una competició esportiva que tindrà lloc a partir de les 10:30 hores en el Poliesportiu Municipal, en la pista de bàsquet.

El torneig compta amb la participació d’equips de Loriguilla, València, Godella, Montcada i Orihuela que, de segur, lluitaran al costat dels amfitrions burjassoters, per aconseguir el triomf final.

La FMB compta amb la col·laboració, per al desenvolupament del torneig, de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, de la Societat Cultural La Constància i de l’Associació de Veïns Maestro Lope-José Carsí i adjacents, el soci de les quals, Juan de Mata Chillarón, també donarà un petit detall als participants.

Des de FMB s’anima a tota la ciutadania al fet que es passen pel Poliesportiu Municipal el dissabte i coneguen de primera mà aquest esport a més de la gran labor que realitza l’entitat en pro del mateix.