L’Associació LLoc de Vida- Buscant Alternatives de Burjassot celebra el Dia de les Famílies

7 juny 2016|Burjassot

Divendres passat 13 de maig, l’Associació Lloc de Vida- Buscant Alternatives de Burjassot va celebrar el Dia Internacional de la Família, que se celebrava oficialment el Dia 15 de maig. Ho va fer gaudint d’una vesprada molt agradable, gràcies a la participació i col·laboració de les famílies que participen en el projecte “Creixent i Aprenent”, que s’està desenvolupant des de l’entitat.

Els tallers, jocs i balls dels quals van gaudir tots els presents, van ser organitzats i desenvolupats per les famílies que han participat en els tallers “Aprendre junts, créixer en família” del programa Caixa Proinfancia, des del curs passat. La resta de grups es va encarregar, al costat de les educadores, de l’ambientació de la festa i de preparar un bon berenar, amb diferents plats típics de diferents nacionalitats.

L’associació desitja agrair al Col·legi i a la Parròquia de la Nativitat la seua col·laboració per cedir les seues instal·lacions per a la realització d’aquest tipus d’activitats.

Buscant Alternatives, de caràcter solidari i sense ànim de lucre, té com a objectiu fomentar la igualtat, la solidaritat, la justícia i la dignitat entre els éssers humans, a l’hora de junts cercar alternatives de vida, de treball, integració intercultural, evitant així caure en el risc de l’exclusió i marginació, tant d’espanyols com de persones immigrants.