L’Auditori de la Casa de Cultura acull el concert de Falles d’Escola Valenciana, La Gira 2016

11 març 2016|Burjassot

Dimarts que ve 15 de març, la setmana fallera 2016 començarà a rodar. Mentre en molts barris de Burjassot se celebre la Plantà dels monuments, en l’Auditori de la Casa de Cultura del municipi, la setmana fallera començarà a ritme de rock en valencià. Un any més, Burjassot es converteix en el municipi que acull el concert de Falles, La Gira 2016, organitzat per Escola Valenciana, amb la col·laboració de l’IMCJB i la Universitat de València. Enguany, el cartell està conformat pels grups Aspencat, El Diluvi, Tardor i Atupa.

Les portes de l’Auditori de la Casa de Cultura s’obriran a partir de les 20 h. Enguany, Escola Valenciana ha llançat una promoció per al dia del concert, la qual consisteix que les primeres 500 persones que entren al recinte de la Casa de Cultura rebran, com a regal, un CD de La Gira.

Les entrades, en venda anticipada i a través d’Internet, tenen un preu de 10 euros. Poden adquirir-se des de les pàgines de Facebook d’Escola Valenciana, Feslloch i de La Gira (n’hi ha prou amb clicar en el panell de l’esquerra, on apareix “Aplicacions- Compra les teues entrades). També es poden comprar des de www.escolavalenciana.org i des de la web www.entradasatualcance.com. Les persones que opten per adquirir la seua entrada físicament, en venda anticipada, poden fer-ho en qualsevol oficina de correus.

Les entrades, tant en venda anticipada com en taquilla el dia del concert, per als Amics i Amigues d’Escola Valenciana, tindrà un preu de 8 euros i bastarà amb ensenyar el DNI. Les entrades en taquilla, presentant el carnet de la UV valdran 10 euros mentre que, finalment, les entrades generals, adquirides en taquilla, valdran 13 euros.