Laura Navarro i Mª Ángeles Seguí guanyen el VI Concurs de Narrativa amb Perspectiva de Gènere Isabel de Villena

3 maig 2017|Burjassot

VI Concurso Narrativa Espai Dona

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura va acollir, en la vesprada del passat dijous 27 d’abril, el lliurament dels Premis del VI Concurs de Narrativa amb Perspectiva de Gènere Isabel de Villena, el certamen promogut des d’Espai Dona, que dirigeix Lluna Àrias, i que s’ha consolidat com una iniciativa més, de caire literària en aquest cas, per a seguir normalitzant la igualtat de gènere.

La humorista Patricia Sornosa va ser l’encarregada de donar començament a aquesta vesprada literària amb un àcid monòleg, carregat de raó i d’intenció, que va deslligar les riallades entre els assistents. A continuació, la regidora Lluna Àrias va donar pas a la lectura de l’acta del Jurat del Certamen que, reunit el passat 21 d’abril, va donar el seu veredicte. Així, en la categoria de menys de 21 anys, la guanyadora ha sigut Laura Navarro Plaza, pel seu relat presentat amb el títol Relato Igualdad de Género. Per la seua banda, Mª Ángeles Seguí Pastor, amb el seu relat La Princesa Ciervo, s’ha alçat amb el premi, en la categoria de més de 21 anys. Ambdues dones van compartir els seus relats amb el públic.

Segons el Jurat, el certamen continua consolidant-se. En aquesta edició s’han presentat un total de 23 relats, tots ells d’elevada qualitat. Després del lliurament de premis, Patricia Sornosa va tornar a la càrrega amb el seu al·legat humorístic per la necessària igualtat de gènere en la nostra societat.