L’AV Nucli Antic i L’Almara presenta la seua revista cultural amb un especial dedicat a l’Horta

27 març 2017|Burjassot

Divendres que ve 31 de març a les 19 h, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació de la revista cultural publicada anualment per l’Associació de Veïns Nucli Antic i L’Almara de Burjassot. Després de mesos de treball, l’associació està a punt de presentar el núm. 18 d’aquesta edició que amb tanta cura ha preparat i per a la qual ha comptat amb la coordinació de la vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot (IMCJB), la regidora Maria Viu.

En l’acte de presentació de la revista, intervindrà en primer lloc Jesús Delegido, qui és president de l’AV Nucli Antic per a, a continuació, cedir la paraula a l’alcalde de Burjassot, Rafa García. La presentació comptarà així mateix amb la presència de la regidora Maria Viu, vicepresidenta de l’IMCJB, altres autoritats municipals i, també, amb la presència de Ferran Squillace, Doctor en Història Medieval per la Universitat de València, qui oferirà una ponència sobre la història dels regadius en l’horta de València. Com és habitual, els socis i sòcies de l’AV Nucli Antic també comptaran amb la companyia d’altres representants del teixit associatiu de Burjassot.

Tots els presents rebran un exemplar de la nova revista cultural Nucli Antic, tant els autors i col·laboradors que han participat en la seua redacció, com les persones que tinguen el gust d’assistir a la pròpia presentació de la revista que, en aquesta última edició, dedica tot un dossier especial a realitzar una cuidada aproximació a l’Horta de Burjassot, a la de València i al món agrari en general, des de diferents punts de vista. A més, la revista inclou les seccions de sempre com, per exemple, la memòria d’activitats de l’associació, articles d’actualitat i d’interés, un espai per a la reivindicació i diferents articles sobre la Història local.

La presentació de la Revista Cultural Nucli Antic conclourà amb un refrigeri, a força d’orxata, per a tots els presents.