Lava solidària, un dolç en el Mercat Municipal L’Almara a benefici dels afectats de la Palma

20 setembre 2022|Burjassot

Recentment, el passat dia 19 de setembre, es va complir un any de l’inici de l’erupció del volcà Cumbre Vieja de l’illa de La Palma i, hui dia, nombroses persones i famílies senceres de palmers i palmeres continuen patint les conseqüències d’un fenomen natural que va durar 85 dies i que va arrasar amb pobles sencers. Pensant en tots els afectats i afectades de La Palma i amb la voluntat de recaptar solidàriament fons per a ajudar-los, ha sorgit la lava solidària, un dolç comestible a base de carbó de sucre i amb sabor de plàtan, que des d’aquesta setmana es pot adquirir en el Mercat Municipal L’Almara de Burjassot.

El dolç, que visualment emula a la lava d’un volcà, ha sigut creat pel pastisser Christian Escribà i la iniciativa arriba a través de CONFEMERCATS, a la qual està associada el Mercat Municipal L’Almara. La lava solidària es podrà trobar al llarg d’aquesta setmana i fins al 30 de setembre, tant a Burjassot com en altres mercats com els Mercats Centrals de València i de Castelló, així com en el d’Onda, Carcaixent o El Cabanyal .

En el Mercat de Burjassot, es podrà trobar la lava solidària en les següents parades: Pescateria Nacho, Pollastres Badía, Verdures Fran de la Plaza, Salaons Goya, Xarcuteria Centelles i Croissanteria i Bolleria Loles.