Lectura del Manifest Reivindicatiu de Burjassot pel Dia Internacional de les Dones

9 març 2022|Burjassot

Lectura Manifiesto 8M tarde
Manifestación
Mani 1

A les 12 h del 8 de març de 2022, ha tingut lloc a les portes de l’Ajuntament de Burjassot, la lectura del Manifest Reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones. Un text consensuat amb el Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere i aprovat pel Ple Municipal, en la seua sessió ordinària de febrer.

La lectura ha començat amb la intervenció de l’alcalde de Burjassot Rafa García, qui està al capdavant de la regidoria d’Igualtat i Feminisme i ha continuat amb la participació de dones que formen part de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal, del Fòrum de Participació i de representants d’entitats i associacions de Burjassot integrades per dones. L’acte ha estat seguit igualment per un nodrit grup de personal municipal, grups de professors i alumnes de diferents centres locals, així com veïns i veïnes que han assistit a títol personal.

De vesprada, a les 17h, també en la Plaça de l’Ajuntament, s’ha fet una segona lectura del manifest i, a continuació, tindrà lloc la performance de dansa anomenada “Dones en construcció”. Finalitzada l’actuació, un autobús eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament cap a la capital per a participar en la Manifestació de València pel Dia Internacional de les Dones.