Les dues rodes es donen cita en el 43 Gran Premi Ciclista Ciutat de Burjassot

29 juny 2015|Burjassot

Diumenge que ve 5 de juliol a les 9.30 del matí, les bicicletes van a “envair” Burjassot per participar en el 43 Gran Premi Ciclista Ciutat de Burjassot, prova ciclista que, de la mà de la Penya Ciclista El Sellín arreplegarà prop de 130 quilòmetres en un variat recorregut per diferents poblacions.

En la prova, que eixirà des de l’Avinguda Vicent Andrés Estellés, al costat del Poliesportiu Municipal, podran participar les categories elit i sub-23. Els esportistes interessats a participar en la mateixa podran inscriure’s abans del seu inici en el mateix punt d’eixida on s’habilitarà una zona específica per a açò.

Una vegada donat el tret d’eixida a la prova, els ciclistes passaran per les localitats de Godella, Bétera, Olocau, Marines Nou, Llíria, Alcubles, Villar del Arzobispo i Casinos, per tornar novament per Llíria i la resta de poblacions fins a arribar de nou a Burjassot on estarà situada la meta en la Carretera de Llíria a l’altura de Tallers Agulló. El lliurament de premis, previst a partir de les 12.30 hores, serà en el Poliesportiu Municipal.

La carrera compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, i Valencia Terra i Mar.