Les Escoles Esportives comencen l’1 de setembre amb les inscripcions infantils per al curs 2015/16

30 juliol 2015|Burjassot

Les Escoles Esportives Municipals començaran les seues matrícules per a menors de 16 anys el pròxim 1 de setembre en les dependències del Poliesportiu Municipal. Matrícules que podran fer-se efectives fins al dia 29 de setembre.

Des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, s’ha preparat un ampli ventall esportiu perquè en el curs 2015/16 els xiquets i joves puguen gaudir dels seus esports favorits sense necessitat d’eixir de Burjassot.

Els més joves podran gaudir d’un gran ventall d’activitats podent-se matricular en cursos d’Atletisme, Karate, Tennis, Minibàsquet, Patinatge, Ball Esportiu, Bàsquet, Futbol Sala, Pre esport Base, Gimnàstica Rítmica i Coreogràfica, Handbol, Natació Sincronitzada, Waterpolo, Pre esport, Gimnàstica Aeròbica i Gimnàstica Rítmica.

L’horari d’inscripció serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores en el Poliesportiu Municipal de Burjassot. El preu de cada curs serà de 52€, comptant amb un 50% de descompte per a famílies nombroses i una bonificació especial del 100% en cas de família nombrosa especial. Per a realitzar la matrícula haurà d’aportar el DNI/NIE de l’alumne/a o del representant legal, i en el cas de família nombrosa caldrà aportar el Llibre de Família nombrosa vigent.

En el cas de les matrícules per a alumnes majors de 16 anys, que va tenir lloc el passat mes de juliol, al setembre també es podrà consultar les places restants per a cada activitat en les mateixes Escoles Esportives Municipals i, en el cas que existisquen, matricular-se en l’opció escollida.