Les Escoles Esportives Municipals obriran matrícula, per a població adulta i infantil, el 7 de setembre

29 juliol 2021|Burjassot

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, ja ho té tot preparat perquè el 7 de setembre comence a rodar el nou curs de les Escoles Esportives Municipals (curs 2021-2022), amb l’inici del termini de matrícula, que començarà a les 9 h, en la web municipal.

En el cas de no disposar de mitjans electrònics, la matrícula també es podrà realitzar presencialment en el Poliesportiu Municipal des del mateix 7 de setembre amb CITA PRÈVIA, la qual podrà demanar-se des del 30 d’agost. En la cita s’especificarà el dia i l’hora en què cal anar al Poliesportiu per a realitzar la inscripció en els cursos. El fet de tindre cita prèvia no implica la reserva de plaça.

A l’hora de realitzar la matrícula, serà imprescindible l’acceptació del protocol esportiu enfront de la Covid-19. Totes les activitats compliran de manera rigorosa els protocols sanitaris establits i, durant el curs, en el cas que aquests protocols canvien, els cursos podran patir modificacions.

Un any més, els preus dels cursos no han patit canvis. Així, l’alumnat de gimnàstica de manteniment, funky per a adults, taitxí, estiraments, ioga, ioga esquena, ioga integral i relaxació, ioga bebés, pilates, zumba fitness i zumba gold, pagaran 77,50€, amb un descompte del 30% per a jubilats i/o pensionistes, sent el preu per a aquests col·lectius de 54,25€. Serà necessari, en el primer dia de classe, presentar el justificant que acredite la situació de jubilat i/o pensionista. En el cas de la gimnàstica de majors de 60 anys, el preu és de 35€. Tots els cursos tenen un ampli ventall d’horaris i dies que es pot consultar en la web municipal, en els fullets informatius elaborats des de la regidoria d’Esports. El cost del curs de Ioga en família i dibuix de mandales és de 129,50€ (77,50€ adult + 52€ infantil).

Fullet informatiu ADULTS

Fullet informatiu INFANTIL

En el cas de la població de 3 a 15 anys, el preu dels cursos és de 52€ amb descompte del 50% de l’import en cas de família nombrosa i bonificació especial del 100% a família nombrosa especial. És necessari aportar el Llibre de Família Nombrosa vigent.

Enguany per a xiquetes, xiquets i joves, la regidoria ha programat cursos de dansa i funky que s’uneixen als d’atletisme, minibasket, preesport, handbol, futbol sala, gimnàstica aeròbica, rítmica, karate, tennis i patinatge.

A partir del 20 de setembre, les persones no empadronades a Burjassot podran sol·licitar places en les activitats que queden vacants.

S’obrirà un segon període de matrícula en els cursos en els quals hi haja vacants, tant presencial, amb cita prèvia, com per internet, el 14 de febrer de 2022, reduint-se el preu de la matrícula al 50%.