Les famílies de Burjassot celebren el seu dia participant en una activitat virtual proposta des de la regidoria d’Educació

15 maig 2020|Burjassot

Burjassot celebra el Dia Internacional de la Família, aquest divendres 15 de maig, amb una activitat virtual que s’ha obert a la participació de tota la ciutadania des de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, i gràcies al treball del Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Així, des de la setmana passada, i després de difondre l’activitat des dels diferents mitjans locals i a través del propi Gabinet Psicopedagògic Municipal, les famílies de Burjassot, les Ampas i els centres educatius han enviat relats, poemes curts, cartes, dibuixos i fotografies en els quals han plasmat què és per a ells la família, tot allò que representa i la importància de celebrar aquest dia.

Tot això, tal com es pot veure en aquesta notícia, s’ha penjat en la web municipal, que s’ha convertit en un gran aparador en el qual poder llegir els relats i veure els dibuixos i les fotos que han enviat les famílies de Burjassot. Famílies que han fet un esforç important per participar i a les quals, des d’aquestes línies, els donem les gràcies per les seues creacions i per continuar demostrant que la ciutadania de Burjassot es mobilitza davant qualsevol iniciativa tan important com aquesta.

TEXTOS I FOTOGRAFIES DIA DE LES FAMÍLIES

El Dia Internacional de les Famílies (família nuclear, monoparental, homoparental, estesa, assemblada i /o de fet) se celebra el 15 de maig per a crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies en l’educació dels fills des de la primera infància, i les oportunitats d’aprenentatge permanent que existeixen per als xiquets i les xiquetes i els joves. És bon moment per a potenciar el valor social de la família com a nucli bàsic de la nostra societat.

Aquesta activitat ha suposat una oportunitat perquè les famílies reflexionen sobre com col·laborar per a una millor convivència i, fer d’aquesta quarantena, un temps més suportable, aprenent una nova forma de vida de suport entre familiars. Ha sigut una oportunitat perquè els seus membres siguen reconeguts des del més xicotet al més gran.