Les Festes de Capità Uribarry arranquen a Burjassot amb la presentació de la seua reina, Isabel Talavera Chinchilla

20 juny 2016|Burjassot

En aquests dies, la comissió de Festes de Capità Uribarry de Burjassot ja ha començat a gaudir dels primers actes programats per a celebrar les seues festes de 2016. Uns actes que començaven el cap de setmana passat, amb la presentació de la seua reina, Isabel Talavera Chinchilla, i que s’allargaran fins a dissabte que ve 9 de juliol.

Després de la presentació de la seua reina, la pròxima activitat programada des de l’entitat burjassotera serà el divendres 24 de juny quan, a les 21 hores, degusten un deliciós entrepà d’embotit per a, a les 23 hores, gaudir d’una nit de jocs de taula. El dissabte 25 de juny al matí, a partir de les 12 hores, celebraran el seu tradicional “quinto i tapa” per a, ja a la nit repetir el sopar de cabasset i la nit de jocs de taula. Els jocs d’aigua centraran les activitats de l’entitat festiva el diumenge 26 de juny a partir de les 16:30 hores.

El primer cap de setmana de juliol començarà per a Capità Uribarry el divendres dia 1 amb una nova nit de sopar de cabasset i jocs de taula per a, el dissabte dia 2, participar en el “quinto i tapa” a més de poder practicar amb els xics de Futbol Mesa Burjassot la seua disciplina esportiva. Ja a la vesprada, hi haurà taller de manualitats per a xiquets i majors, el tradicional sopar de cabasset i, com a fi de festa, discomòbil hawaiana. El diumenge 3 de juliol els més xiquets podran gaudir saltant en matalassets inflables a partir de les 11 del matí per a, sobre les 19 hores, donar pas al berenar i per fi de festa amb una globotá.

L’últim dissabte festiu per a les Festes de Capità Uribarry serà el dia 9 de juliol quan celebren una discomòbil a partir de les 23 hores com a final de festa.

A més de tots els actes i activitats esmentades, des de la comissió de Festes Capità Uribarry han assenyalat que des del 20 de juny i fins a l’1 de juliol, de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, hi haurà jocs de taula.