Les Festes de Sant Roc 2015 a Burjassot arranquen amb el pregó a càrrec de Ferran Gadea

27 juliol 2015|Burjassot

De l’1 al 16 d’agost, Burjassot es transformarà per viure les festes patronals en honor a Sant Roc. La Clavaria de Sant Roc 2015, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, ja ho té tot preparat perquè el municipi gaudisca de cada segon de les festes.

Festes que arrancaran el dissabte 1 d’agost a les 23.00 hores, en la plaça de l’Ajuntament, amb la primera de les novetats d’enguany, la lectura del pregó que estarà a càrrec de l’actor burjassoter Ferran Gadea. Amb el tret d’eixida donat de la seua mà, a continuació tocarà començar a moure’s la primera de les nits de disco mòbil en la qual tindrà el protagonisme Deejay Dex & La nave de los xala2 en la gran festa de disfresses que hi haurà en la plaça de l’Ajuntament.

Només un dia més tard, el diumenge 2 d’agost, l’esport, les ganes de passar-s’ho bé i els passos de ball seran els protagonistes, també en la plaça de l’Ajuntament en la qual, a les 10.30 hores, tot el qui ho desitge podrà participar en una Màster Class Cubbà, impartida per Clari Fergó. La classe de Cubbà ofereix la possibilitat de desenvolupar una activitat cardiovascular combinada amb exercicis de tonificació i passos de ball. Una activitat en la qual la diversió i l’esport s’entremesclen. Una hora més tard, a les 11.30 hores, els més menuts podran divertir-se de valent amb la festa infantil de l’aigua, on podran gaudir de jocs aquàtics que els ajudaran a passar la calor d’agost. Una festa en la qual ningú podrà oblidar-se de portar el vestit de bany, les xancles, els globus i les pistoles d’aigua. La diversió està assegurada per a tots els xiquets que vulguen assistir a la festa en la plaça de l’Ajuntament.

Un primer cap de setmana festiu pensat per al gaudi de tota la família. Els actes en honor al patró continuaran el dilluns 3 d’agost amb l’inici dels trasllats de Sant Roc pels barris del municipi; trasllats que, a més, enguany compleixen el seu XXV Aniversari i que portaran al patró des de l’Ermita que li dóna nom a visitar les 13 comissions falleres de Burjassot i les diferents esglésies i parròquies del municipi finalitzant el dia 10 d’agost en l’Ermita de Sant Roc.