Les obres en el Col·legi Sant Joan de Ribera han començat

19 maig 2015|Burjassot

Un senyal “d’obres”, un cartell d’eixida de camions en la tanca i una grua amb alguns operaris treballant a l’interior del recinte tancat constaten que els primers treballs d’obra per a la rehabilitació del col·legi públic Sant Joan de Ribera de Burjassot, han començat. Un senyal de la Policia Local anuncia la prohibició d’estacionament en tota la zona, per l’inici dels treballs.

L’inici d’aquestes obres suposa la recta final d’una reivindicació històrica de Burjassot, una lluita que ha durat més de vint anys, encapçalada per la comunitat educativa del centre, comptant en tot moment amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot. Les obres comencen ara, sis mesos després que la Conselleria d’Educació licitara les obres de rehabilitació del centre escolar, una licitació que va arribar un any i mig després que l’Ajuntament declarara la ruïna econòmica de l’edifici, després d’un informe sobre la seua conservació.
L’últim pas fou el 20 d’abril, dia en què es va realitzar el trasllat de prop de 200 alumnes del Sant Joan de Ribera al Centre Ausiàs March, una setmana després que l’alcalde, Rafa García, signara l’acta de cessió definitiva del centre a l’Ajuntament de Burjassot. És en aquest centre, habilitat com un autèntic col·legi, on els alumnes estan rebent les seues classes diàries i allí continuaran mentre avancen les obres que s’espera finalitzen perquè el rehabilitat CEIP Sant Joan de Ribera estiga a punt per al pròxim curs acadèmic.