Les persones majors de Burjassot podran gaudir d’un programa de termalisme en el Balneari de Cofrents

15 març 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Serveis Socials, dirigida per Olga Camps, va a engegar un nou programa de dinamització de l’oci de les persones majors, oferint-los l’oportunitat de passar uns dies en el Balnerari de Hervideros de Cofrents, on podran gaudir d’unes jornades de descans, completades amb unes sessions de termalisme. Aquest programa de termalisme valencià, al que s’ha acollit Burjassot, depèn de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Com a requisits imprescindibles per a gaudir d’aquest programa, les persones majors interessades han d’estar empadronades en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, així com tenir complits els 60 anys i ser jubilats o pensionistes. A més, les persones interessades hauran d’emplenar la sol·licitud adjunta i presentar-la en el Centre Social Tendre Galván.

El viatge al Balneari de Hervideros de Cofrents tindrà lloc del 30 de maig al 6 de juny, gaudint de set nits i vuit dies d’estada. El viatge, amb un preu total de 176.20 euros (les habitacions individuals tindran un cost addicional de 10 euros diaris) per persona, inclou el transport des de Burjassot fins al Balneari, l’allotjament en hotel de tres estels, el desdejuni, el menjar i el sopar de tots els dies, tipus buffet lliure de menjar tradicional, així com una visita mèdica i sis dies de tractaments termals. A més, les jornades es completaran amb sessions de gimnàstica, passejos guiats, cursos d’envelliment actiu, sessions de ball diari etc…