Les rebaixes arriben a Burjassot en Valencià

1 juliol 2016|Burjassot

Comencen les rebaixes d’estiu i l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot (Aviva Burjassot), dirigida per la regidora Maria Viu, juntament amb la Regidoria de Comerç, encapçalada per Roc Senent, han repartit entre els comerços de Burjassot bandes de «Rebaixes» i «Descomptes». Enguany també es repartiran més de 10.000 etiquetes per a fixar els preus.

El conjunt de la cartelleria ha estat dissenyat i il·lustrat per Pablo Ejarque, que s’ha inspirat en l’estil d’il·lustració clàssic dels anys 50 i vol expressar la idea del gaudi de les compres en època de rebaixes, el passeig comercial com a cosa lúdica. Pablo Ejarque és l’autor del darrer cartell de la Fira Expojove de València 2015 i de la portada de Facebook del mes de juny de 2016 de l’Espai Rambleta. Podeu veure altres treballs d’aquest dissenyador i il·lustrador en la seua web www.pablus.es.

S’han elaborat en col·laboració amb l’ Escola d’Art i Superior de Disseny de València , en base al conveni que esta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

En aquesta actuació de promoció social del valencià, Aviva Burjassot compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis de Burjassot, que s’encarrega de la difusió del material, entre els seus associats. Una part del material també es reserva per a CEMEF, SLU, a fi que tots els comerciants interessats en la campanya tinguen l’ocasió de participar-hi.

La campanya està realitzada conjuntament amb les agències de Promoció del Valencià de 28 ajuntaments valencians i la Diputació de València i compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació.