Les XIX Olimpíades Escolars de Burjassot s’acomiaden amb una vesprada de jocs, música i berenar per a tots els participants

15 juny 2016|Burjassot

El Poliesportiu Municipal de Burjassot viurà demà dijous 16 de juny a partir de les 18 hores una vesprada molt divertida en la qual l’esport s’uneix a les ganes de passar-s’ho bé, amb els jocs i la música en el final de les XIX Olimpíades Escolars. 

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha preparat una gran fi de festa per a totes les xiquetes i xiquets que han participat des del passat 1 de juny en les Olimpíades Escolars. Una festa en la qual no faltarà la música, els jocs, les animacions, els inflables i els tobogans d’aigua als quals es podrà pujar proveïts de banyadors.

A més, en aquesta vesprada tan divertida en la qual es clausuraran les XIX Olimpíades Escolars també hi haurà berenar per a xiquets, amb el qual no hi ha excusa per a gaudir d’una gran vesprada en la qual, l’única cosa que fa falta portar, és el banyador, la tovallola i les ganes de passar-s’ho bé.