L’Escola d’Adults de Burjassot obrirà matrícula el 5 de setembre

23 juny 2016|Burjassot

L’Escola d’Adults de Burjassot ha finalitzat el curs acadèmic 2015-2016 i ho ha celebrat, amb els seus alumnes, gaudint d’una jornada lúdica i cultural en la localitat alacantina de Dénia. Ara, els seus responsables ja estan preparant la programació del pròxim curs que començarà amb l’obertura del període de matrícules, del 5 al 16 de setembre. Les matrícules es realitzaran en la seu de l’Escola d’Adults, situada en el carrer Josep Carsí núm. 10, de 10 a 13 hores. Una vegada vençut el termini marcat, l’horari d’atenció serà els divendres, de 10 a 13 hores. El telèfon de l’Escola d’Adults, per a la resolució de dubtes o sol·licitud d’informació, és el 96 363 81 11.

Els requisits per a accedir a qualsevol dels programes de formació que ofereix l’Escola d’Adults són: estar empadronat a Burjassot, tenir complits els 18 anys en 2016, presentar una fotocòpia del DNI juntament amb una fotografia de grandària carnet i, presentar, si és el cas, la fotocòpia de l’expedient acadèmic, si s’ha arribat a cursar 3r d’ESO.

L’oferta educativa que ofereix l’Escola d’Adults per al curs acadèmic 2016/2017 inclou Alfabetització, Neolectors, Educació Base, Graduat en Educació Secundària (1r i 2n nivell), Castellà per a immigrants (nivell elemental), Curs de valencià per a les proves de la Junta Qualificadora (nivell Elemental i Mitjà), preparació per a les proves d’accés a la Universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys, preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior, així com repàs de Valencià (nivell Elemental i Mitjà), en els mesos d’octubre i novembre.