L’Escola de Declamació Joventut Artística estrena l’obra de teatre Marbella Mon Amour, de Juan J. Alonso Millán

23 novembre 2015|Burjassot

Davall la direcció de César M. Vercher, el Teatre del Círculo Católico San Roque acollirà, els dies 28 i 29 de novembre, l’estrena de la comèdia de Juan J. Alonso Millán, “Marbella Mon Amour”, una obra teatral amb les rialles garantides i protagonitzada per l’Escola de Declamació Joventut Artística.

Les representacions seran el dissabte 28 de novembre, a les 22.30 hores i el diumenge 29 de novembre a les 18.30 hores. En tots dos casos el preu de les entrades és de 5€.

Marbella Mon Amour és una comèdia basada en un triangle amorós format per Sofia, el seu espòs Emilio i el seu volgut Ricardo. Aquests tres protagonistes, interpretats per Inma Gambín, César M. Vercher i Pedro J. Panadero, respectivament, intentaran desfer-se els uns dels altres de les maneres més divertides possibles i amb mètodes propis de les millors comèdies. Els protagonistes d’aquesta genial representació comptaran amb Margarita Serra com a apuntadora i amb Reme Tobar, que farà les tasques de traspunt.

Aquesta mateixa obra es representarà el dia 11 de desembre en el Centre Cultural Tívoli del municipi, donant una nova oportunitat a tots els qui no puguen acudir a la seua estrena, de veure l’obra i de passar dues hores rebentant-se de riure.