L’Esplai Les Sitges celebra les seues primeres Falles amb un concurs de paelles

6 març 2015|Burjassot

Dissabte que ve 14 de març, la Pinada de la Casa de Cultura despendrà una aroma inconfusible. Aroma a llenya i a caldo de paella. L’Esplai Les Sitges celebrarà les seues primeres Falles amb un Concurs de Paelles al qual estan convidades a participar totes les famílies dels xiquets que, cada dissabte, acudeixen a aquest espai de trobada i d’oci en valors, però també per a totes aquelles persones que es vulguen apuntar.

A més de les paelles, al llarg de la jornada, els assistents gaudiran d’una xocolata amb bunyols i d’una “globotà” infantil i també assistiran a la Cremà de la Falla de l’Esplai, que pretén recuperar l’origen d’aquesta festa amb “l’estoreta velleta”.

Els tiquets per assistir a aquesta jornada festiva tenen un preu de 5 euros per als adults (amb picoteig, plat de paella i xocolata amb bunyols), 3 euros per als xiquets de l’Esplai i 5 euros per als xiquets que no formen part de l’Esplai. Tots els fons recaptats es destinaran a l’Acampada de Pasqua que l’Esplai Les Sitges està organitzant.

Les persones que decidisquen apuntar-se a aquesta jornada han de posar-se en contacte amb Ferran Martí (615 607 708) o amb Rubén Cosías (676 566 321), monitors de l’Esplai Les Sitges, abans del 7 de març.