L’IES Federica Montseny celebra el seu I Congrés d’aprenentatge polièdric

8 maig 2015|Burjassot

Dilluns que ve 11 de maig, els alumnes de l’IES Federica Montseny participaran en el I Congrés d’aprenentatge polièdric. Drets Humans, Sanitat i Solidaritat d’un Hort, organitzat des del Projecte d’Innovació educativa Convivència Solidària i el Curs de formació del professorat Metodologies actives a l’aula i a l’Institut, del propi centre. Congrés que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot.

L’IES vol que el Congrés, “siga una nova experiència amb la participació de l’alumnat de tots els nivells de l’institut i el seu professorat”, tal com han assenyalat, “aquesta activitat del Projecte d’Innovació Educativa presenta moltes cares, com les d’un poliedre. Moltes cares que donen lloc a moltes propostes diferents que ens han permés elaborar les ponències que componen el programa”.

La jornada començarà a les 9 del matí amb la introducció musical “El temporal de la fava”, a càrrec dels alumnes de 2n d’ESO. Després de la mateixa, es procedirà a la presentació del congrés de la mà del director del centre, Juan Antonio Tatay, per a, una vegada donada la benvinguda a tots els participants, començar amb les diferents ponències.

Ponències que versaran, des de la preparació de l’hort i la sembra del planter a les condicions ambientals, les plantes amb història o la importància del reciclatge per a cuidar l’hort, entre altres temes. La clausura del congrés, que també compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, serà a les 13.30 hores amb una degustació de cuina antiga.

Tota la informació d’aquest I Congrés d’aprenentatge polièdric. Drets Humans, Sanitat i Solidaritat d’un Hort pot consultar-se en la web de l’IES, www.iesfmontseny.com.