L’IES Federica Montseny celebra les X Jornades Tècniques de Manteniment Industrial

1 març 2017|Burjassot

El pròxim 2 de març, l’IES Federica Montseny celebrarà les X Jornades Tècniques de Manteniment Industrial, en el marc del segon curs de Mecatrònica Industrial que s’imparteix des de la branca de Formació Professional (FP) d’aquest institut de Burjassot.

Després de la presentació de les Jornades, per part de Juan Antonio Tatay Aranda, director de l’IES Fderica Montseny, tindrà lloc la primera ponència, de l’empresa Cadenas Moblat S.L, una empresa dedicada principalment a la fabricació de cadenes de transmissió de potència, transportadores, agrícoles i especials, amb més de seixanta anys d’experiència. A continuació, l’empresa Mecalux S.A, capdavantera a Espanya i situada en el tercer lloc mundial en el mercat de sistemes de magatzematge amb vendes en més de setanta països oferirà una segona ponència sobre els magatzems autoportants.

Finalment, els alumnes de segon curs del Grau Superior de Mecatrónica Industrial, presentaran al públic els projectes realitzats durant el curs per ells mateixos i, a continuació es presentarà la posada en marxa dels mateixos, en els tallers de l’institut.