L’IES Federica Montseny ha treballat en diversos projectes Erasmus durant el curs 2016-2017

4 juliol 2017|Burjassot

IES Federica Montseny Erasmus
IES Federica Montseny Erasmus
IES Federica Montseny Erasmus
IES Federica Montseny Erasmus

L’IES Federica Montseny ha dut a terme, al llarg del curs 2016-2017, diferents projectes europeus Erasmus. Dins del projecte Erasmus Escolar, l’Erasmus CA 101 “Ven, participa, aprende” ha permès la mobilitat de quatre docents per a formar-se en “Nuevos métodos de enseñanza” i en CLIL (Aprenendizaje integrado de Contenidos y Lenguas Extranjeras). Els docents de l’IES Federica Montseny van realitzar aquesta mobilitat en 2016, en la ciutat de Praga.

D’altra banda, el projecte Erasmus CA “Lenguas, motor de inclusión” va permetre la mobilitat d’un docent per a formar-se en CLIL al juliol de 2016; dues mobilitats per a formació de professorat d’anglès al març 2017 i dues mobilitats més per a la visita del centre “Grange Academy”, en Kilmarnock (Escòcia), que va tenir lloc al març de 2017.

Dins dels projectes Erasmus de Formació Professional, dos alumnes de FP grau mitjà en la família de Manteniment Industrial han estat realitzant pràctiques formatives en l’empresa “Sartori Rides”, en Montagnana (Itàlia), mentre que dos docents també van viatjar fins a aquesta ciutat italiana per a rebre formació en la mateixa empresa.

En el marc dels Projectes Erasmus PLUS, dos alumnes del cicle superior de Manteniment industrial han realitzat pràctiques formatives en l’empresa “Eugeneo Wellnes”, en Montagnana (Itàlia). Per la seua banda, dues alumnes del cicle superior de Dietètica van realitzar les seues pràctiques formatives en les empreses “Fundació Franchín” i en “Educando Statale S.Benedetto”, també a Itàlia, mentre que un docent també va realitzar una estada formativa en la “Fundación Franchín”.