Arriba al cinema Tívoli ‘Doctor Strange en el multiverso de la locura’

11 maig 2022|Burjassot

Des de 13/05/2022 fins a 15/05/2022

En l’equador del mes de maig, arriba a la cartellera del cinema Tívoli de Burjassot una bona dosi de ciència-ficció i de món Marvel amb Doctor Strange en el multiverso de la locura, una pel·lícula dirigida per Sam Raimi que compta amb el protagonisme de Benedict Cumberbatch i Elisabeth Olsen. La súper producció, que ha arribat als cinemes amb un any de retard, es projectarà al cinema local un total de huit sessions ja que coparà la cartellera del Tívoli durant els dos pròxims caps de setmana, el del 13 al 15 i el del 20 i el 21 de maig, ja que el diumenge 22 no hi haurà sessió de cinema. Així, el calendari de projeccions queda així: divendres 13 i dissabte 14 de maig, a les 19.30 h i a les 22.30 h; diumenge 15 de maig, a les 16.30 h i a les 19.30 h; dissabte 20 i diumenge 21, a les 19: 30h.

Doctor Strange

En aquesta nova aventura, no recomanada per a menors de 12 anys, el Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) posarà a prova els límits dels seus poders i això li portarà a explorar una nova dimensió de les seues capacitats. Després d’haver fallat el seu encanteri, quan tractava d’ajudar a Spider-Man (Tom Holland) amb la seua identitat secreta, ha de recórrer a una vella amiga, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) per a esmenar el seu error. Com mai abans, el famós embruixador de Marvel explorarà els foscos racons del multivers, on haurà de comptar amb nous i vells aliats si vol sobreviure a les perilloses realitats alternatives de l’univers i enfrontar-se a un nou misteriós enemic.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció.

La pròxima pel·lícula que aterrarà al cinema de Burjassot és la premiada Alcarràs, de la directora Carla Simón, recentment premiada amb l’Os d’Or de la Berlinale 2022, que es projectarà del 20 al 22 de maig, compartint cartellera aqueix cap de setmana amb la reposició de les aventures de Strange i el seu multivers.