Arriba l’esperat concert de Juanito Makandé a l’Auditori de Burjassot

20 abril 2018|Burjassot

Des de 12/05/2018 fins a 12/05/2018

Concierto Juanito Makandé 12-05-2018

Ho criden el rei del flamenc-underground, està considerat com un dels artistes del moment, compta amb milers de fans i fa pocs mesos que ha presentat el seu nou treball en solitari, “El habitante de la tarde roja”. Juanito Makandé aterrarà dissabte que ve 12 de maig, dins de la gira de presentació del disc, en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot per a oferir un concert que els seus seguidors valencians porten esperant des de fa mesos.

Cantautor, percussionista, compositor i productor, artista lliure i alié a etiquetes, el gadità de la Línia de la Concepció ha aconseguit fer de les seues cançons la seua marca distintiva. Els seus tretze anys de carrera musical i la seua potent posada en escena fan del seu directe un luxe per als assistents, sent un cantautor hereu d’aqueixa màgia andalusa, ben barrejada amb funk, que ja ha aconseguit atrapar a diverses generacions.

Les entrades per a assistir al concert de Makandé estan a la venda únicament en Ticketea i el preu actual de les mateixes és de 17 euros. L’obertura de portes de l’Auditori està prevista per a les 20h, una hora més tard, a les 21h, Juanito Makandé saltarà a l’escenari de Burjassot. 

Per a poder accedir al concert, els menors d’edat de 16 i 17 anys hauran d’assistir amb una autorització signada per part dels seus pares o tutors legals, que trobaran en la web oficial de l’artista. Per la seua banda, els menors d’edat de menys de 16 anys han d’anar acompanyats dels seus pares o tutors legals i amb l’autorització signada per part d’aquests.

Juanito Makandé torna a València, i aquesta vegada a Burjassot, després de penjar el cartell de “entrades esgotades” en l’últim concert que va oferir en la ciutat del Túria.