Arriba el IX Gran Premi de Marxa en Ruta “Ciutat de Burjassot”

9 gener 2020|Burjassot

Des de 12/01/2020 fins a 12/01/2020

IX Gran Premio de Marcha en Ruta Ciutat de Burjassot 12-01-2020

El Club d’Atletisme Els Sitges de Burjassot i la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana organitzen, amb el patrocini de l’Ajuntament de Burjassot des de la regidoria d’Esports, que dirigeix Juan Gabriel Sánchez, i la col·laboració de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, el IX Gran Premi de Marxa en Ruta “Ciutat de Burjassot” el qual, a més, serà Campionat Autonòmic Escolar i Absolut de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una prova inclosa en el Calendari Oficial de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

La cita esportiva tindrà lloc diumenge que ve 12 de gener, en l’Avinguda de Vicent Andrés Estellés, transcorrent el circuit per l’avinguda exterior del Poliesportiu Municipal de Burjassot. Aquesta prova se celebrarà en el circuit d’1 Km, homologat per la RFEA, ajustat a la norma de la IAAF, per a recorreguts en carretera.

El Campionat Autonòmic serà decisori per a establir la Selecció Autonòmica que representarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub16, i Sub18-Sub20, el qual es disputarà a Torrevieja el 23 de febrer.