Arriba el segon cap de setmana de la Fira- Mercadet de Nadal de Burjassot

19 desembre 2019|Burjassot

Des de 20/12/2019 fins a 22/12/2019

Del divendres 20 al diumenge 22 tornarà a obrir les seues portes la Fira-Mercadet de Nadal que, durant aquestes festes, s’ha instal·lat en l’Antic Mercat. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Comerç, que dirigeix Rosa Coca, materialitzada a través de CEMEF. A més, col·laboren en l’organització de la Fira l’Associació d’Artesans Avalarte, l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, l’Associació Empresaris Burjassot, AHORA Burjassot i CODEMER.

Aquesta segona edició de la Fira-Mercat ambulant començarà el divendres 20, a partir de les 17:30h i aqueixa vesprada, sobre les 18h, hi haurà un taller de confecció de angelets de feltre, iniciativa d’Avalarte. El dissabte 21, a les 12h, tindrà lloc una classe de zumba oferida pels professors Rafa Fenollar i Maite Rey, que estarà patrocinada ara com ara Burjassot. També a càrrec d’Avalarte i a la mateixa hora, hi haurà tallers de macramé.

El diumenge 22, a partir de les 12h, hi haurà diferents tallers per als més xicotets mentre que els adults podran gaudir d’un concert a càrrec de la Coral Los Silos. Totes dues activitats, tant els tallers infantils com el concert, estan patrocinades per Avalarte.

Durant els tres dies de Fira, hi haurà servei de cafeteria en el propi mercat que, per descomptat, lluirà engalanat de Nadal. El diumenge 22, a més, la Fira coincidirà amb el muntatge del mercat ambulant extraordinari que, per ser festiu el dimecres 25, dia de Nadal, es muntarà el diumenge.

Les pròximes edicions de la Fira-Mercat ambulant de Burjassot seran del 27 al 29 de desembre i del 3 al 5 de gener.