Les noves aventures Maléfica i Géminis, protagonistes de la cartellera en el Tívoli

4 novembre 2019|Burjassot

Des de 08/11/2019 fins a 10/11/2019

La mestra del mal, Maléfica i Géminis, l’inquietant thriller protagonitzat per Will Smith aterraran a Burjassot per a protagonitzar la cartellera del cinema Tívoli durant el cap de setmana del 8 al 10 de novembre. Les entrades per a gaudir de les estrenes més actuals al cinema local tenen un preu de 4 euros. Si les entrades es compren per Internet, aquestes es poden adquirir en cultura.burjassot.org.

La fada maleïda més famosa de l’univers Disney està de retorn a la gran pantalla, de nou en la pell d’Angelina Jolie. L’aventura fantàstica de “Maléfica 2: maestra del mal” té lloc anys després dels esdeveniments narrats en la primera pel·lícula, i explora la relació entre Maléfica i Aurora i les aliances que es formen entre elles per a sobreviure a les amenaces del màgic món en el qual habiten. La seqüela, de nou en versió d’acció real i dirigida per Joachim Rønning completa el seu repartiment amb Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Harris Dickinson i Chiwetel Ejiofor, entre altres. La segona part de Maléfica es projectarà en el Tívoli el divendres 8 i el dissabte 9, a les 19h i el diumenge 10 de novembre a les 16:30h.

Completarà la cartellera del cap de setmana el thriller de ciència d’acció, “Géminis”, que es projectarà el divendres 8 i el dissabte 9, a les 22:30h i el diumenge 10, a les 19:30h. Will Smith dona vida a Henry Brogan, un assassí a sou del govern nordamericà. Després de llargs anys en el servei, ha descobert els secrets més foscos del sistema. Amb la idea d’abandonar aquesta ocupació que li ha arrabassat tot el que podria fer-li feliç, Brogan es troba perseguit per un jove i misteriós agent, que sembla ser capaç de predir tots i cadascun dels seus moviments. Decidit a detindre a aquest jove que pretén caçar-li sense descans, Brogan descobrirà que el jove és un clon d’ell mateix, però trenta anys més jove. Començarà així una lluita contra si mateix i contra els qui han creat al seu doble. Aquest innovador thriller d’acció està dirigit pel cineasta taiwanés Ang Lee, responsable també de les pel·lícules Billy Lynn o La vida de Pi.