Els alumnes del CEIP Miguel Bordonau aprenen a menjar sa

3 juliol 2019|Burjassot

CEIP Miguel Bordonau

El CEIP Miguel Bordonau de Burjassot ha participat, recentment, en la campanya “A menjar *sa!”, per al foment de consum de fruites i hortalisses entre els escolars. En aquest pla, desenvolupat per l’Institut Valencià d’Investigació i Formació Agroambiental (IVIFA) i finançat amb fons públics provinents de la Unió Europea, del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, han participat més de 800 centres escolars i més d 170.000 alumnes i alumnes.

Així, al llarg de tres setmanes, en el Miguel Bordonau s’han rebut caixes de diferents fruites i hortalisses, així com de productes lactis per a fomentar, en el marc del centre escolar i en les edats més primerenques, l’alimentació saludable i rica en aquest tipus de productes. Els professors s’han encarregat de preparar unes “parades saludables” on, en l’hora del pati, els alumnes podien acudir a servir-se un apetitós esmorzar a base de nispros, taronges, prunes, albercocs, així com iogurts naturals de cabra i vaca i llet sencera i fresca de vaca.

Segons el professorat del Miguel Bordonau, la campanya ha tingut molt d’èxit entre els xiquets i xiquetes del centre, havent-hi alguns que “fins i tot, han tingut l’ocasió de provar per primera vegada, una fruita tan deliciosa com és el nispro”.