Els alumnes del CEIP Sant Joan de Ribera tornaran al centre el pròxim 25 d’abril

21 abril 2017|Burjassot

San Juan de Ribera vuelta 25-04-2017

La rehabilitació del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot és ja una realitat. Després d’anys de reclamacions perquè el centre fóra rehabilitat i que complira amb les necessitats dels alumnes, professors i, en definitiva, de la família educativa que el conforma, el col·legi ja es troba al 100% per a obrir les seues portes.

Portes que s’obriran el dimarts 25 d’abril per a rebre als alumnes que, des del curs escolar 2015/16, es troben situats en el Centre Social Ausiàs March i que, per fi, després de la recepció de les obres per part de l’Ajuntament de Burjassot, en la figura del seu alcalde Rafa García, el passat 14 de febrer, tornaran al seu centre.

Al maig de 2013, el Consistori declarava la ruïna econòmica de l’edifici a causa de les males condicions que presentava la coberta del mateix i les instal·lacions en general. Els alumnes van ser des d’aqueix moment repartits en diversos centres educatius del municipi, i al febrer de 2015 la Conselleria d’Educació adjudicava les obres per a la rehabilitació del centre. Al maig d’aqueix mateix any van començar les mateixes, i havien de tenir un període de durada que permetera l’entrada dels alumnes en el curs escolar següent, és a dir, al setembre de 2015. Durant les obres, l’empresa constructora va detectar importants desperfectes que no estaven compresos en l’obra inicial de rehabilitació, i davant aquest contratemps, es va realitzar una modificació del contracte ampliant l’obra i abastant més aspectes.

Els alumnes que estaven repartits en diversos centres, després de la cessió definitiva del Centre Social Ausiàs March a Burjassot per part de la Generalitat, van ser ressituats en el mateix, com s’ha assenyalat, per al curs escolar 2015/2016 i el que ja porta transcorregut del 2016/2017 malgrat que l’obra havia d’haver estat disponible per a setembre de 2015.

Després de tot aquest periple, per fi, el 25 d’abril la comunitat educativa del centre tornarà al seu col·legi, incloent els alumnes d’infantil. El Sant Joan de Ribera estarà complet a partir de la citada data.