Els ancians de les residències i el col·lectiu de sanitari de Burjassot, vacunats

15 gener 2021|Burjassot

Vacunas COVID-19 Burjassot

Entre les vacunes contra la COVID-19 administrades durant la jornada d’ahir dijous 15 de gener i les que s’administren al llarg de la jornada de hui divendres, la pràctica totalitat dels ancians i ancianes de les tres residències de majors a Burjassot, així com el col·lectiu de personal sanitari que treballa diàriament en els centres de salut del municipi, hauran rebut la primera dosi de la vacuna contra la malaltia. Cal destacar, no obstant això, que la vacuna és voluntària i que s’administra únicament a aquelles persones que donen el seu consentiment.

L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, ha destacat que “és un pas important i molt positiu. Però mentre que el procés de vacunació segueix el seu curs, els ciutadans i ciutadanes hem de continuar sent extremadament prudents i estrictes amb el compliment de les normes d’higiene, minimitzant també la nostra vida social per a impedir que la circulació del virus augmente i ajudant, entre tots i totes, a baixar el nombre de casos positius a la nostra ciutat. A més, en aquests moments, la Comunitat Valenciana és una de les quals més bovines està administrant i també és una dada que aporta cert optimisme a la situació”.

Cal recalcar que és la Conselleria de Sanitat qui té l’exclusiva competència en matèria de vacunació i que s’espera que, en els pròxims dies, el pla de vacunació entre la població burjassotense continue el seu curs, prevalent els grups de risc i la resta de grups i col·lectius, segons edats i necessitats mèdiques i sanitàries.