Els atletes de “La Roja” entrenen a Burjassot

29 desembre 2022|Burjassot

Aquests últims dies de desembre, els esportistes del Club d’Atletisme Els Sitges estan compartint tartan amb l’elit nacional. I és que la Selecció Espanyola d’Atletisme ha triat Burjassot per a realitzar la concentració dels seus equips de relleus de 4×100 i 4×400 en les categories sub 20 i sub 23, els quals estan preparant-se per a l’Europeu i per al pròxim Campionat del Món, en aquestes categories.

Aquest és el cinqué any consecutiu en què per Nadal, del 26 al 30 de desembre, la Selecció Espanyola recala a Burjassot per a realitzar la concentració dels seus equips de relleus. Altres anys, també han realitzat concentracions per Setmana Santa, en les pistes del Poliesportiu Municipal, per reunir aquestes totes les característiques tècniques necessàries per a poder entrenar en les millors condicions aquestes disciplines.

Al voltant de quaranta atletes de la selecció nacional, procedents de diferents punts de la geografia espanyola, acompanyats dels seus tècnics i entrenadors, entrenen aquests dies ací, gràcies també en part a la bona climatologia que normalment es gaudeix a Burjassot, fins i tot estant quasi al gener, i sobretot gràcies a la sempre bona predisposició de l’Ajuntament de Burjassot i del Club Atletisme Els Sitges per a facilitar aquest tipus de concentracions del màxim nivell esportiu.