Les Lluentors del mar i l’horta valenciana es donen cita en la primera exposició de l’any de la Casa de Cultura

5 gener 2018|Burjassot

Des de 05/01/2018 fins a 19/01/2018

Expo Miguel Garay
Expo Casa de Cultura colección privada

La Casa de Cultura iniciarà la seua programació d’exposicions del nou any amb una mostra pictòrica, d’un col·leccionista privat amb prestigiosos pintors valencians dels segles XIX i XX com a protagonistes. 

L’exposició, que s’inaugurarà el dilluns 8 de gener a les 19 hores i que es podrà visitar de dilluns a divendres en horari de 8 a 21 hores fins al divendres 19 de gener, dóna l’oportunitat de conèixer grans obres pictòriques d’importants pintors valencians en una sala pública, “una oportunitat única i que creiem que és de gran importància ja que obri la possibilitat de gaudir de les obres a tota la ciutadania“, tal com ha assenyalat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Burjassot, Estefanía Ballesteros.

Com s’ha assenyalat, un col·leccionista privat ha cedit les seues obres per a delit de les veïnes i els veïns de Burjassot i els seus visitants els quals podran contemplar, sota el títol “Lluentors del mar i horta valenciana”, una col·lecció d’obres entre les quals no faltaran creacions de Gonzalo Aller, Juan Luna, J. Rodríguez Bronchú, J. Casanova, Giner Bueno, Segrelles, entre molts altres.