Cazafantasmas inauguren un desembre “de cine” amb tres pel·lícules programades per al pont

30 novembre 2021|Burjassot

Des de 04/12/2021 fins a 08/12/2021

La casa Gucci

Arriba desembre i, pel que respecta a la programació cinematogràfica, l’últim mes de l’any aterra a Burjassot carregat d’estrenes que començaran a desfilar pel cinema Tívoli des del primer cap de setmana del mes que desembocarà, per a moltes persones, en el llarg pont de la Constitució. I com primera bomba en la cartellera de desembre, el Tívoli rep ni més ni menys que als Cazafantasmas, el mateix dia de la seua estrena. La seqüela de la famosa pel·lícula dels 80 compartirà cartellera, durant el pont amb “Clifford, el gran perro rojo” i “La casa Gucci”.

Amb “Cazafantasmas: Más allá”, torna la nostàlgia amb aquesta continuació de les dues cintes originals dels huitanta. La pel·lícula tindrà les seues projeccions, cinc en total, en el *Tívoli el divendres 3, a les 19.30 h i a les 22.30 h; el dissabte, a les 19.30 h i a les 22.30 h i el diumenge, a les 16.30 h i a les 19.30 h. Es tracta d’un film dirigit per Jason Reitman, fill del responsable de les dues cintes anteriors (Cazafantasmas i Cazafantasmas II), Ivan Reitman. Amb aquesta seqüela, el cineasta reprén la història que va deixar Reitman pare i, per a això, s’ha envoltat d’un elenc protagonitzat per Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace i Paul Rudd, i amb aparicions estel·lars de Sigourney Weaver, Bill Murray, Donen Aykroyd i Ernie Hudson.

En aquesta nova i esperat lliurament, Callie, una mare soltera que es muda a un xicotet poble amb els seus dos fills, Trevor i Phoebe. Allí, a la meitat del no-res, es troba la granja que han heretat del seu avi. Molt prompte, aquesta família coneixerà alguns dels secrets relacionats amb ells mateixos i amb aquest lloc, ja que el llegat del seu avi connecta amb els orígens dels Cazafantasmas. Juntament amb el senyor Grooberson, un sismòleg i mestre que ha arribat a la localitat perquè han estat succeint misteriosos terratrémols, descobriran una rèplica d’un parany per a capturar fantasmes, una cosa insòlita, ja que no s’han vist fantasmes en 30 anys, des que en els anys 80 es feren famosos l’equip format per Venkman, Stantz, Winston i Spengler.

Del dilluns 6 al dimecres 8 de desembre, arriba també al Tívoli “Clifford, el gran perro rojo”, que es projectarà el dilluns 6, a les 16.30 h; el dimarts 7, a les 19.30 h i el dimecres 8 de desembre, a les 16.30 h. La pel·lícula, per a públic infantil i familiar, és una mescla d’acció real i animació digital, que està basada en la sèrie de televisió homònima, adaptació dels contes infantils Clifford the Big Red Dog (1963) escrits per Norman Bridwell.

Finalment, i per a públic adult, el Tívoli rep també aquest pont a “La casa Gucci”, que tindrà les seues projeccions el dilluns 6, a les 19.30 h; el dimarts 7, a les 22.30 h i el dimecres 8 de desembre, a les 19.30 h. La casa Gucci és la nova pel·lícula de Ridley Scott protagonitzada per Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver i Jared Leto que, basada en fets reals, acosta als espectadors al drama criminal entorn de l’assassinat, en 1995, de Maurizio Gucci, net del fundador de l’imperi de la moda Gucci, que va aparéixer assassinat per ordre de la seua exmuller Patrizia Reggiani, coneguda com la “vídua negra d’Itàlia”. La pel·lícula és l’adaptació del llibre de Sara Gay Forden, publicat en 2001, ‘The House of *Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamur,and Greed’.

Les persones que vulguen gaudir de totes aquestes pel·lícules d’estrena a Burjassot poden fer-ho, per un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades es poden adquirir telemàticament en www.cinetivoli.es o en la taquilla de la sala (carrer José *Carsí, 50) des de 45 minuts abans de l’inici de les projeccions. El protocol COVID-19 actual al cinema *Tívoli obliga a l’ús de la màscara, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.