Els Centres de Salut de Burjassot comencen la campanya de vacunació contra la grip

19 octubre 2018|Burjassot

Campaña-GVA-agrupacion-twitter-castellano

Des dels Centres de Salut de Burjassot han informat, a través de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mari Carmen Hortelano, que dilluns que ve 22 d’octubre començarà la campanya de vacunació de la grip 2018/19.

Les persones que desitgen vacunar-se han d’acostar-se al seu Centre de Salut per a gestionar la seua cita en els horaris i dies habilitats per a les vacunacions. A més, també pot fer-se aquesta gestió tant per via telefònica com mitjançant Internet.

La vacunació de la grip estacional va dirigida a tota la població encara que, més especialment, als coneguts com a grups de risc: persones de 60 anys o més, a persones menors de 60 anys que, per presentar una condició clínica especial tenen un alt risc de complicacions derivades de la grip o perquè el patir la malaltia puga provocar una descompensació de la seua condició mèdica; a xiquets i adolescents; a persones que conviuen en residències, institucions o en centres que presten assistència a malalts crònics de qualsevol edat; a personal sanitari i a dones embarassades.

A més, es recomana la vacunació a persones que treballen en serveis públics essencials.