Els Centres Socials adapten els seus horaris a l’època estival

3 juliol 2023|Burjassot

La Regidoria de Majors de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ha informat que durant els mesos de juliol i agost els Centres Socials de Burjassot modificaran els seus horaris. Tant els centres com les cafeteries, tindran horaris diferents al llarg d’aquests mesos, els quals poden ser consultats en els respectius centres  o en aquest enllaç.

HORARIS ESTIU CENTRES SOCIALS

El Centre Social Tierno Galván tancarà de vacances de l’1 al 31 de juliol. El servei de perruqueria tancara per vacances del 22 al 31 de juliol i obrirà la resta de setmanes, només els dimarts i dijous, de 9 a 13 hores.

En el cas del Centre Social La Granja, la cafeteria tancarà del 16 al 31 d’agost. La perruqueria tancarà els dilluns i dimarts al juliol i, a l’agost, la resta de dies obrirà de 9 a 15 hores.

Per part seua, la cafeteria del Centre Social Bailén tancarà de vacances del 14 al 31 d’agost. El servei de perruqueria tancarà del 14 d’agost a l’1 de setembre.

La Vila del Pilar mantindrà tancada la cafeteria per vacances del 10 al 31 de juliol. En aquest centre, el servei de perruqueria tancarà al juliol els dilluns i els dimarts i, a l’agost, els dilluns, dimarts i dimecres. L’horari dels dies d’obertura és de 9 a 14 hores.

Finalment, el Centre Social Isaac Peral tancarà per vacances del 14 al 30 d’agost.